loading

O NOUĂ BAZĂ.

Sub aspectul său atrăgător, acest extraordinar autovehicul off-road este echipat cu o gamă de funcţii inteligente de control al şasiului pentru reacţii rapide indiferent de condiţiile de drum. Cu numeroasele tehnologii de conducere dinamică păstrezi permanent controlul asupra autovehiculului.

Află mai multe detalii despre tracţiunea integrală din dotarea modelului Opel Antara şi despre gama extinsă de funcţii de siguranţă activă şi pasivă.

Imaginea poate prezenta dotări opţionale.

Protecţia consumatorilor - ANPC - www.anpc.gov.ro

Opel va depune eforturi susținute pentru a asigura acuratețea și actualizarea conținutului acestei pagini de internet, dar nu își asumă răspunderea pentru niciun fel de daune sau pierderi cauzate de utilizarea informațiilor de pe pagina de internet. Anumite informații de pe această pagină de internet pot fi incorecte ca urmare a modificărilor aduse produselor de la lansarea acestora. Unele dintre echipamentele descrise sau ilustrate pot fi disponibile doar pentru anumite piețe sau la un preț suplimentar. Opel își rezervă dreptul de a schimba oricând specificațiile produselor.

Sus pagina