loading

                                

Asigurarea pentru avarii si furt (CASCO) un efort financiar mic pentru protecţie maximă!

Poliţa CASCO acoperă următoarele riscuri: ciocniri, loviri, izbiri cu alte vehicule sau corpuri mobile sau imobile, derapări, răsturnări sau căderi cu autovehiculul sau căderi de corpuri pe autovehicul; incendiu, explozie, afumare, pătare, carbonizare sau alte distrugeri cauzate de incendiu; inundaţie, furtună, uragan, cutremur, prăbuşire sau alunecare de teren, ploaie torenţială, grindină, trasnet, greutate a stratului de zăpadă sau gheaţă; furtul autovehiculului, a pieselor componente sau a pieselor acestuia, pagubele de orice fel cauzate autovehiculului asigurat ca urmare a furtului sau a tentativei de furt.


Încheiaţi azi o asigurare CASCO pentru autovehiculul dumneavoastră! Cu ASIWEST, sunteţi la adăpost de risc şi aveţi acces direct la resursele GRUP WEST pentru rezolvarea oricăror probleme auto!

 

Contactaţi echipa noastră mobilă de intervenţie în cazul în care deplasarea cu maşina dumneavoastră nu mai este posibilă sau recomandată. Veţi beneficia prompt de transportul pe platformă la una dintre unităţile noastre de service autorizat şi de asistenţă la găsirea unei soluţii alternative de deplasare sau cazare.


Servicii de Depanare Şi Tractare auto

Unitatea noastră mobilă este disponibilă non-stop la numărul de telefon +40 748 234090.

                              

                    

                                                  SOCIETĂȚI DE ASIGURĂRI PARTENERE:           

 

                            

Sus pagina