loading
GRUP WEST – reprezentant al mărcilor Opel şi Chevrolet – are echipe de service cu pregătire de specialitate şi o experienţă vastă în domeniu, precum şi ateliere dotate cu tehnologie de ultimă generaţie.

Funcţionarea în parametrii optimi ai unui autovehicul este în strânsă legătură cu întreţinerea acestuia la o unitate de service specializat, atât în perioada de garanţie cât şi în perioada de post-garanţie. Tocmai datorită acestui fapt, GRUP WEST a pus un accent deosebit pe dezvoltarea şi extinderea service-ului, achiziţionarea utilajelor de diagnoză moderne şi perfecţionarea tehnicienilor. Dotarea service-ului permite efectuarea tuturor lucrărilor de testare electronică, diagnosticare, stand suspensie şi frână, reparaţii mecanice şi electrice precum şi inspecţie tehnică periodică (ITP).

Aceste servicii sunt prestate de un colectiv bine instruit din punct de vedere profesional şi moral, capabil să comunice în mod eficient şi util cu clienţii.

Activitatea de service este ajutată de existenţa magaziei de piese originale, a materialelor necesare şi, la cerere, a pieselor aftermarket agreate, toate la un nivel de preţ foarte accesibil.

În cadrul GRUP WEST funcţionează atelierele de tinichigerie şi vopsitorie, care asigură o paletă completă de servicii posesorilor de autovehicule Opel, Chevrolet, BMW, Saab, sau alte mărci. La dotarea acestor ateliere s-a avut în vedere achiziţionarea unor echipamente de ultimă oră.

La dotarea atelierului de vopsitorie s-au luat în considerare directivele UE privitoare la reducerea emisiei solvenţilor în atmosferă. Ca atare, în laboratorul de vopsele avem instalaţii cu vopsele pe bază de apă. Vopsitoria GRUP WEST dispune de o cabină de vopsit şi uscat, un laborator performant de preparare, care are în dotare şi două spectografe (folosite în identificarea codului de culoare), o staţie dublă de pregătire cu sistem de ventilaţie şi exhaustare şi un grup aspirator pentru aparatele de şlefuit.


Pentru realizarea nuanţelor dispunem de o reţea informatizată de reţete pentru toate tipurile de autovehicule. În afara lucrărilor de vopsitorie, mai executăm lucrări de întreţinere a vopselei prin cosmetizare cu produse 3M.

Pregătirea profesională a personalului se face periodic, prin şcolarizări de către technicienii de aplicare Standox, atât din ţară cât şi din Germania. Astfel personalul nostru are acces permanent la ultimele noutăţile din domeniu.


GRUP WEST colaborează cu toate societăţile de asigurare şi vă stă la dispoziţie pentru soluţionarea dosarelor de daună deschise în urma accidentelor, ca valoarea reparaţiilor să poată fi decontată în mod direct între asigurator şi GRUP WEST.


Sus pagina